Butlletí Benestar
Desembre 2021 - Gener 2022 - #134

Serveis socials bàsics

Suport d'equips professionals

Una de les línies d’actuació del Pla de Mandat 2020-2023 de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona és el Suport a la praxi professional dels tècnics i tècniques dels serveis socials bàsics, amb l’objectiu d’enfortir la qualificació tècnica del personal dedicat a la intervenció social. [+]

Un dels reptes per l’enfortiment de la qualificació tècnica dels serveis socials, és tenir accés a espais professionals que facilitin la reflexió, l’anàlisi i l’intercanvi de praxis professionals i experiències, així com de diagnosis socials, aportant valor per a les persones i a la pròpia administració local, i potenciant una millora en l’atenció a la ciutadania i en la pròpia tasca professional.

Les modificacions que s’han produït, en els darrers anys, en les lleis de contractacions del sector públic, han fet necessari un nou emmarcament de la contractació per a la prestació del servei. Aquest 2022 es reprèn de nou el servei de Supervisió que ofereix l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona des de fa més de 12 anys.

Per poder oferir de nou el servei de supervisió, ha calgut un treball previ, realitzat durant l’any 2021, i que ha finalitzat amb l’anunci de la licitació el passat 3 de gener. Aquest concurs té l’objectiu de proveir al programa  de professionals supervisors per garantir el servei a tots els ens locals que ho necessitin i hagin realitzat la petició oportuna. Tanmateix, pretén mantenir la diversitat i qualitat del servei, tenint en compte la necessitat de cada ens local i la diversitat de perfils professionals que presten el servei.

És per aquest motiu que la sol·licitud realitzada pels ens locals l’any 2021, en el marc del Catàleg de Serveis, ja serà vàlida per aquesta nova convocatòria i, per tant, només caldrà que presentin nova sol·licitud aquells ens locals que estiguin interessats i que no van presentar la sol·licitud l’any anterior.

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #134 - Desembre 2021 - Gener 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar