Butlletí Benestar
Desembre 2021 - Gener 2022 - #134

Destaquem

Aniversari dels 40 anys del Centre SPOTT

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

Des de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona hem celebrat l’Aniversari dels 40 anys del Centre SPOTT. [+]

El Centre, creat l’any 1981, fou el primer servei de prevenció i intervenció de les addiccions de tot l’estat i una referència per als municipis de la província de Barcelona, posant a disposició dels ens locals recursos tècnics, materials i econòmics per portar a terme les seves polítiques en matèria de prevenció.

Per celebrar aquest esdeveniment ha tingut lloc, el 25 de gener de 2022, l’acte l’aniversari dels 40 anys del centre Spott  “l’experiència al servei del FUTUR”.  S’han  desenvolupat conferències i una taula rodona amb experts, amb l’objectiu de fomentar el debat i la construcció d’estratègies compartides al servei de la transformació i la millora contínua de les polítiques públiques.

Les tres línies principals que han estructurat l’acte han estat l’evolució del suport en la prevenció i intervenció de la Diputació de Barcelona des del centre SPOTT al llarg de 40 anys, la influència de la pandèmia en l’abordatge de les addiccions i les tendències de FUTUR en les addiccions, enfoc, polítiques i línies d’actuació.

Per a més informació, consulteu la web d'Spott.

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #134 - Desembre 2021 - Gener 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar