Butlletí Benestar
Febrer - Març 2022 - #135

Destaquem

12a edició Premi Josep Ma Rueda i Palenzuela

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

El 30 de març de 2022 finalitza el termini per a presentar la sol·licitud per participar al Premi Josep Ma. Rueda i Palenzuela que convoca l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona, per premiar i reconèixer projectes d'intervenció social comunitària. [+]

Es tracta d'un premi de caràcter biennal i d'àmbit territorial de Catalunya, amb una dotació de 5.000 euros per al millor projecte d'intervenció i una de 2.500 per al segon.

El Premi Josep Ma Rueda i Palenzuela vol impulsar la innovació, la reflexió i l'avaluació al voltant del desenvolupament comunitari. Per això, es valoraran aquells projectes i actuacions en curs que fomentin processos participatius, enforteixin el teixit social i augmentin la capacitat organitzativa de la comunitat.

Podeu consultar la convocatòria aquí, i l'extracte de la seva publicació, aquí.

Tal com ja va passar en la darrera edició, destacar que la tramitació de les sol·licituds només podrà fer-se de forma electrònica i amb firma digital, a través de la seu electrònica de la Diputació de Barcelona. El termini per a presentar sol·licituds finalitza el 30 de març del 2022.

Més informació sobre el premi aquí.

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #135 - Febrer - Març 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar