Butlletí Benestar
Febrer - Març 2022 - #135

Addiccions

L'exposició de la Diputació de Barcelona "Controles?", que treballa amb joves i adolescents la prevenció de les drogoaddiccions, arriba al Masnou i Gelida

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

Des del mes passat, l’exposició itinerant de la Diputació de Barcelona “Controles?” ha recuperat les visites presencials combinades amb les virtuals. [+]

“Controles?” és una exposició que ofereix la Diputació de Barcelona als municipis, amb la finalitat de facilitar informació, sensibilitzar a la població i evitar o retardar l'edat d'inici del consum de drogues, així com treballar els factors de protecció per prevenir el consum i promoure bons hàbits i actituds responsables i saludables. La mostra també fomenta el bon ús de les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC), especialment entre el jovent, un repte clau en el context que estem vivint.

Mitjançant la interacció i les noves tecnologies; adolescents, joves i famílies podran visitar tres espais diferenciats, els quals proposen una reflexió crítica i constructiva entorn alguns dels elements relacionats amb les drogues. De forma complementària s'ofereixen també als instituts, centres escolars o professionals dels Serveis Socials, visites guiades dinamitzades, que permetran treballar aquesta realitat de forma més completa i a fons.

El Masnou

Des del 10 de març, i fins al 6 d’abril, adolescents, joves, famílies i professionals dels Serveis socials del Masnou, podran realitzar visites virtuals, amb el suport d’eines informàtiques que els facilitaran metodologies participatives amb l’objectiu principal de rebre informació sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum.

També s’han programat visites presencials dels alumnes dels diferents centres educatius a Ca n'Humet (c/ Fontanills, 77), on la mostra estarà instal·lada físicament, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Masnou.

Gelida

Des del 16 de març, i fins al 5 d’abril; adolescents, joves, famílies i professionals dels Serveis socials de Gelida, podran realitzar visites virtuals a aquesta exposició, amb el suport d’eines informàtiques que els facilitaran metodologies participatives amb l’objectiu principal de rebre informació sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum.

També s’han programat visites presencials dels alumnes dels diferents centres educatius de Gelida al Centre Cívic l'Escorxador (Plaça de l'Escorxador s/n), on la mostra estarà instal·lada físicament, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gelida.

Per a més informació, podeu consultar la web del Centre SPOTT.

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #135 - Febrer - Març 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar