Butlletí Benestar
Abril - Maig 2022 - #137

Addiccions

15 de maig, Dia Internacional de la família. El benestar de les famílies i l’ús de pantalles

©Unsplash

©Unsplash

El Dia Internacional de les Famílies va ser declarat dia d’interès mundial el 1993 per l’Assemblea General de les Nacions Unides, amb l’objectiu de crear consciència i ressaltar el paper fonamental de les famílies en l’educació dels fills/es des de la primera infància. [+]

El 15 de maig de 1994 es va celebrar per primera vegada, evidenciant la importància que la comunitat internacional atorga a les famílies com a unitat bàsica i eix central de la societat. Des de llavors, i fins a l’actualitat, cada 15 de maig commemorem aquest dia internacional per ressaltar el valor de la família.

Aquesta celebració ofereix una oportunitat per conscienciar a la societat de les diferents situacions en què es troben les famílies, nous reptes i dificultats i també, per promoure accions per millorar-ne el seu benestar.

Amb l’objectiu de donar resposta aquestes necessitats i per commemorar aquest dia, des del Centre SPOTT promovem l'ús segur i responsable de les pantalles en l'àmbit familiar a través dels diferents programes i materials preventius:

Per saber-ne més:

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #137 - Abril - Maig 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar