Butlletí Benestar
juny - juliol 2022 - #138

Serveis socials bàsics

Presentació dels principals resultats de la recollida de dades per a la diagnosi i millora dels serveis d’acolliment residencial temporal i d’urgència al Vallès Occidental

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

El 17 de juny d'enguany, es van presentar els principals resultats de la recollida de dades del procés d’elaboració de la diagnosi i millora dels serveis d’acolliment residencial temporal i d’urgència al Vallès Occidental. [+]

Fruit de la recollida d’indicadors dels municipis i entitats socials de la comarca, destaquen, com a principals conclusions, que durant el 2021 a la comarca es van beneficiar dels recursos i serveis d’acolliment residencial temporal i d’urgència un total de 2.284 persones, i que gairebé el 56% dels recursos i serveis d’aquest àmbit estan gestionats pels ajuntaments, mentre que les entitats gestionen el 44% dels serveis i recursos.

Alhora, es va aprofitar per fer una valoració conjunta dels principals resultat i per recollir aportacions i esmenes, així com també rebre propostes de millora per aquests recursos.

A la sessió, portada a terme en format virtual, hi van assistir un total de divuit participants, amb representació de sis ens locals i quatre entitats del tercer sector social.

Aquesta diagnosi és el resultat final de la demanda del Consell Comarcal del Vallès Occidental del recurs “Projectes de suport al dret a l’habitatge des de l’àmbit social" en el marc del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona de 2021.

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #138 - juny - juliol 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar