Butlletí Benestar
juny - juliol 2022 - #138

Addiccions

Exposició Controles? Dades abril-juny 2022

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

L’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona mitjançant el Catàleg de Serveis proporciona suport tècnic, material i econòmic per a la prevenció i el tractament de drogodependències i de l'ús problemàtic de les TIC. [+]

A través l’exposició Controles? Es proporciona suport material i tècnic per al desenvolupament d' activitats de prevenció de drogodependències i de l'ús problemàtic de les TIC mitjançant una exposició itinerant adreçada a adolescents d' entre 12 i 15 anys, joves a partir de 16 anys, famílies i professionals.

L’exposició ofereix informació sobre les drogues i l'ús problemàtic de pantalles i treballa els factors de protecció. Actualment l'exposició també disposa del format digital que consisteix en un tour virtual 360° i la recreació dels panells en 3D.

S’acompanya d'una proposta de material educatiu i activitats complementàries: visites guiades per a grups, tallers per a alumnes i sessions de formació per a professionals i famílies, i inclou acompanyament tècnic en la gestió de la instal·lació i actuacions complementàries. Es realitzen visites guiades per a diferents col·lectius: alumnes d'ESO, Batxillerat, Cicles formatius, pares i mares, professionals.

Des de l'any 2012, en què es va inaugurar a Manresa i fins a l'actualitat, l'Exposició Controles? ha fet 16.000 itineràncies pels municipis de la demarcació de Barcelona i ha estat visitada per un total de 53.347 persones. Un total de 43.796 d'adolescents i joves d'entre 12 i 18 anys han passat per l'exposició.

Dades abril-juny 2022

L'Exposició Controles? ha estat instal·lada en 4 ens locals de la província de Barcelona (Granollers, Bigues i Riells, Sant Pol de Mar i Sant Antoni de Vilamajor) i ha estat visitada per un total de 3.206 persones.

Podeu consultar aquestes i més dades a la següent infografia.

Per saber-ne més:
• Accedeix a la visita virtual lliure
• Vols saber on serà l'exposició aquest any 2022? Itinerància Exposició Controles?
• Catàleg de Serveis Exposició Controles?

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #138 - juny - juliol 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar