Butlletí Benestar
Gener - Febrer 2023 - #142

Destaquem

Compromís per a uns serveis socials i sanitaris articulats al món local

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha signat un acord per impulsar l’atenció integrada social i sanitària a Catalunya promogut pels departaments de Salut i Drets Socials, junt amb l’Ajuntament de Barcelona, les entitats municipalistes Associació Catalana de Municipis (ACM) i Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i les diputacions de Tarragona, Girona i Lleida. [+]

La implicació dels ens locals i ajuntaments de la província en aquesta iniciativa és rellevant i revertirà positivament amb la qualitat del servei que rebin les persones dels municipis de la província, articulant tots els serveis socials i de salut. 

L’acord compromet les administracions a integrar els sistemes social i sanitari en benefici de la qualitat de vida de les persones grans, amb discapacitat, amb malaltia mental i, en general, a totes les persones amb necessitats complexes.

El compromís inclou la participació de totes les administracions signants en la futura Agència d’Atenció Integral Social i Sanitària, per a la gestió única en matèria d’atenció a la ciutadania en l’àmbit social i sanitari, fet que contribuirà a un millor servei als col·lectius més vulnerables en termes de salut i necessitats socials.

La vicepresidenta primera de la Diputació de Barcelona i diputada presidenta de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social, Lluïsa Moret, ha participat en l’acte de signatura en representació de la Diputació de Barcelona celebrat al Palau Robert, aquest dilluns, amb la resta de representants de les administracions signatàries.

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #142 - Gener - Febrer 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar