Butlletí Benestar
Juliol - Agost - Setembre - Octubre 2023 - #143

Serveis socials bàsics

Prova pilot per a la integració de l’Eina DS-DIBA

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona i el Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya han iniciat una prova pilot per a la integració de l’Eina DS-DIBA al gestor digital dels expedients dels serveis socials HÈSTIA. [+]

L’objectiu es que els equips professionals dels serveis socials bàsics puguin accedir a l’escala per a la valoració del risc social des del propi expedient social digital.

En els propers mesos, un cop validada la fase test, l’eina DS-DIBA apareixerà en les opcions de “diagnòstic” de l’expedient de SSB a HÈSTIA, conjuntament amb altres eines i escales relacionades amb la intervenció social com són l’Eina de cribatge Self Suficient Matrix (SSM-CAT) i l’Escala de Valoracions Sociofamiliar TSO. L’ús d’escales i eines en el procés de diagnòstic social permet registrar evidències, un acompanyament clau a la tasca professional de valoració i cribatge de la situació social i familiar de la ciutadania que fa ús dels serveis socials bàsics.

Per a més informació sobre l’eina podeu accedir a aquest enllaç o adreçar els vostres dubtes a la següent adreça: ssssb.einadsdiba@diba.cat.

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #143 - Juliol - Agost - Setembre - Octubre 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar