Butlletí Benestar
Juliol - Agost - Setembre - Octubre 2023 - #143

Destaquem

Nou mandat a l'Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de Vida i Comunitat

©Unsplash

©Unsplash

L’Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de Vida i Comunitat té com a finalitat acompanyar els municipis en repensar i enfortir les polítiques socials locals per garantir els drets de la ciutadania, així com per promoure el benestar, i la cohesió social. [+]

En aquest sentit, podreu comptar amb tot el suport i les capacitats de les persones que integren l'Àrea en tot allò que fa referència als serveis socials i les cures, la convivència i la comunitat i el cicle de vida (infància, adolescència, joventut i persones grans).

A través de l’anàlisi en comú, l’avenç en models i sinergies, volem contribuir a dissenyar uns municipis amb més igualtat, que siguin inclusius, segurs, resilients i sostenibles, com ens interpel·la l’agenda mundial dels Objectius de Desenvolupament Sostenible per a un futur més just a mig i llarg termini.  

Treballarem per garantir la inclusió social, la convivència i per promoure el benestar emocional amb l'objectiu de revertir els efectes adversos de fenòmens cada vegada més creixents com són l'aïllament social, l'edatisme, la transició d'un cicle de vida a un altre o les desigualtats socials i territorials.

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #143 - Juliol - Agost - Setembre - Octubre 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar