Butlletí Benestar
Juliol - Agost - Setembre - Octubre 2023 - #143

Formació

Formació en línia: Orientacions bàsiques del Rudel (01) a Hèstia

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

L’Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de Vida i Comunitat  de la Diputació de Barcelona continua donant suport als ens locals que han decidit fer ús del Sistema de gestió de la informació dels Serveis Socials Bàsics – Hèstia, en l’accés i la resolució d’incidències, i l’acompanyament als/les professionals de Serveis Socials per a millora de criteris de registre. [+]

Des de l’any 2021, s’ofereix a més a més, l'oportunitat oberta als professionals que treballen amb l’eina, d’ampliar coneixements sobre la mateixa, així com de conèixer funcionalitats concretes o aspectes bàsics relacionats amb el registre, a través de les Càpsules informatives per la millora de la usabilitat del sistema d’informació social Hèstia.

Aquesta iniciativa va sorgir en resposta a les consultes expressades en relació a les diverses funcionalitats del programa, el registre i l’explotació de les dades.  

Seguint aquesta línia, l’equip de Suport DIBA-Hèstia, ha preparat una formació en línia amb l’objectiu de tractar els dubtes relacionats amb l'obtenció del resultat de les variables de la fitxa 01, dades sol·licitades per Departament de Drets Socials cada any (Registre unificat de dades dels ens locals -RUDEL), identificant els elements bàsics del registre de l’atenció que influeixen en les mateixes.

La formació “Orientacions bàsiques del RUDEL fitxa 01, Hèstia”, està disponible des del 16 d’octubre de 2023 i fins el 31 de març de 2024, a la pàgina web de Serveis Socials de la Diputació de Barcelona. Es preveu que si cal pugui obrir-se de nou durant el mes de setembre de 2024.

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #143 - Juliol - Agost - Setembre - Octubre 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar