Butlletí Servei de Teleassistència
juny de 2016 - #5

Innovació

Reconeixements a l’empresa prestadora del Servei Local de Teleassistència, Tunstall Televida

Font: Tunstall Televida

Font: Tunstall Televida

Tunstall Televida, empresa prestadora del Servei ha obtingut la certificació d'Organització Saludable i la ISO 27001:2013 que reconeix les millors pràctiques en seguretat de la informació. 

Tunstall Televida és la primera empresa española que rep el reconeixement com Organització Saludable per part de Bureau Veritas, una vegada superats tots els processos de verificació i avaluació que marca aquest certificat. Ésser una organització saludable demostra la preocupació de l'empresa pel desenvolupament de bones pràctiques en relació a la promoció de la salut, la seguretat i el benestar de tots els seus treballadors i treballadores.

Ambdós certificats van ser recollits, en un acte celebrat a la seu de l'empresa on es troba el Centre d'Atenció del Servei Local de Teleassistència, per Abel Delgado, conseller delegat de Tunstall per al sud d'Europa de la mà d'Eduard Pérez-Olmo, director d'Operacions Verticals de Bureau Veritas a Espanya i Portugal.

Per a l'obtenció d'aquest certificat s'ha valorat l'adequació de l'entorn físic a les necessitats dels treballadors i treballadores, l'existència d'horaris racionals i de mesures per facilitar la conciliació amb la vida familiar, l'amplitud de la formació interna i la promoció de la igualtat, així com la recomanació d'hàbits de vida saludable dins i fora de l'organització.

Així mateix, en el mateix acte, es va fer el lliurament de la certificació ISO 27001:2013, obtinguda recentment i que reconeix les millors pràctiques en matèria de Gestió de la Seguretat de la Informació. Amb aquest certificat s'acredita que l'empresa ha implantat un conjunt de controls que permetin assegurar la confidencialitat, la integritat i la disponibilitat del seu sistema d'informació. 

Boletín: Servei Local de Teleassistència
Número de boletín: #5 - juny de 2016

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de Vida i Comunitat
Servei Local de Teleassistència
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
08035 Barcelona
benestar@diba.cat
www.diba.cat/teleassistencia

 
 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar