Butlletí Servei de Teleassistència
febrer de 2017 - #7

Novetats

Nova contractació del Servei Local de Teleassistència: nous preus 2017

Font: Josep Cano/Diputació de Barcelona

Font: Josep Cano/Diputació de Barcelona

Aquest 2017 comença una nova contractació del Servei Local de Teleassistència amb l’empresa prestadora Tunstall Televida fins el 2018, amb possibilitat d’una pròrroga fins el 2020.

Des de la Diputació s’ha fet una aposta clau pel Servei Local de Teleassistència, que vol arribar fins les 100.000 persones usuàries al 2020, un creixement que vol donar sortida a la demanda municipal dels últims temps i que permetrà assolir un creixement net de 7.500 persones usuàries a l’any. 

Per tal que pugueu fer les previsions pressupostàries respecte al programa, us volem recordar els nous preus unitaris per a cada tipus de persona usuària i la quantia a aportar per la Diputació de Barcelona i els Ens locals que hi participeu:

Aquests preus es mantindran iguals durant la vigència del contracte, atès que el nou marc legal no admet actualització dels preus per raó de l’evolució de l’IPC.

També està disponible a la web del Servei Local de Teleassistència el document de “Bases per a la gestió i desenvolupament del programa ‘Servei Local de Teleassistència’ per als anys 2017-2018”. Com coneixeu, aquest document regula la participació dels ens locals en el servei –que no hauran de fer una nova adhesió, excepte que sigui un ens local que actualment no té servei – i els preus màxims que han regit per a la licitació del servei i que finalment després de l’adjudicació han quedat com us hem avançat.

Bases per a la gestió i desenvolupament del programa ‘Servei Local de Teleassistència’ 2017-2018 

Nota: preus definitius del Servei 2017 

Boletín: Servei Local de Teleassistència
Número de boletín: #7 - febrer de 2017

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de Vida i Comunitat
Servei Local de Teleassistència
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
08035 Barcelona
teleassistencia@diba.cat
www.diba.cat/teleassistencia

 
 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar