Butlletí Bibliosfera
juny 2024 - #182

Recursos

L’encaix de les biblioteques en un context d’emergència climàtica

Ja podeu consultar el document “Biblioteques per la sostenibilitat. Com transformar la teva biblioteca en un agent de canvi ecosocial” que es va presentar el passat 7 de juny en el marc del darrer Fòrum comunitatXBM. Aquest document té com a objectiu ser un recurs per acompanyar les biblioteques XBM en el procés per esdevenir agents actius de la transició ecològica cap a una societat més sostenible, justa i igualitària.

Amb l’objectiu de fer aflorar de baix cap a dalt accions per donar resposta als reptes i valors de la sostenibilitat, vinculades a la gestió diària d’una biblioteca pública (adquisicions, tractament documental, prestació de serveis, etc.), fa un any es va iniciar el Laboratori de transició ecològica, on un grup dels professionals de la XBM va dur a terme una reflexió dirigida i conduïda per un equip d’experts en sostenibilitat.

Aquest treball es recull en aquest document professional que té com a objectiu ser un recurs per acompanyar les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) en el seu procés per esdevenir agents actius de la transició ecològica cap a una societat més sostenible, justa i igualitària.

Boletín: Bibliosfera
Número de boletín: #182 - juny 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web