Butlletí e-Comerç
Abril 2021 - #157
Ir arriba

Comerç informa

La Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona ha participat entre l’any 2018 i 2021,  en el projecte Coop’Art, que ha estat finançat amb fons europeus i ha tingut per objectiu principal treballar pel desenvolupament del potencial econòmic, comercial i artístic de les empreses artesanes. 

Coop’Art ha estat un projecte europeu que ha volgut promoure els professionals dels oficis d’art d’un costat i l’altre de la frontera franco-catalana, i ha tingut per objectiu valoritzar el territori i els seus coneixements. 

El dia 26 d’abril es va donar el tret de sortida de la cinquena edició del programa Comerç 21. Aquest programa està impulsat per la Diputació de Barcelona i Pimec, i té per objectiu definir i implementar noves estratègies per donar l’impuls que necessita cada negoci de forma individual.

El dia 23 de març la Gerència de Serveis de Comerç va presentar la nova aplicació Apropteu, una aplicació que tot just comença ara i que té per objectiu ajudar en el procés de digitalització en el teixit comercial. 

Ir arriba

Reportatge del mes

Breu introducció
L’actual president de la República Francesa va decidir dur a terme una experiència democràtica inèdita.

Ir arriba

Entrevista

La pandèmia i el confinament total o parcial estan implicant un canvi d’hàbits en la nostra manera d’ocupar el temps de lleure. Passem més hores a casa i hem de trobar altres maneres de distreure’ns i socialitzar. Així, algunes empreses han tingut un fort increment de la seva demanda. És el cas de Rechapados Ferrer. 

Ir arriba

Breus

Artés

Fira d’Artés 2021 digital. La fira d'Artés 2021 en versió digital va ser una una realitat. Ens plau presentar-vos el vídeo que es va fer per promocionar la fira  https://youtu.be/MZEVXZKG-2U

Propers Esdeveniments firals

Atesa l’actual situació de pandèmia i de restriccions de desplaçaments i d’aforament, les fires presencials han incorporat les noves tecnologies per poder seguir oferint a la ciutadania la seva oferta de productes, les novetats d’enguany, i tot el seu dinamisme. Properament, es realitzaran en format virtual: 

Des de la Gerència de Serveis de Comerç s’han posat en marxa un seguit de formacions relacionades amb l’àmbit dels mercats, fires i comerç urbà, dirigides al personal tècnic i electes dels ens locals de la demarcació de Barcelona. 

Recordatori

Recordem als tècnics municipals i a les associacions de comerciants de la demarcació de Barcelona que podeu enviar a l’adreça e.comerc@diba.cat les notícies que vulgueu que surtin publicades a l’apartat «Breus» de l’e-Comerç, per a fer-ne difusió. Tingueu en compte que la publicació es fa a final de mes, pel que haureu d’enviar els breus que vulgueu publicar abans del dia 25 del mes anterior al esdeveniment.

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat