Butlletí e-Comerç
Juny 2022 - #170

Comerç informa

Sisena Fira del Comerç

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

Organitzada per Cerdanyola del Vallès, es va celebrar durant el cap de setmana 4 i 5 de juny a l’esmentat municipi. Hi van participar un total de 28 establiments i es va tancar amb una valoració molt positiva.

La fira va comptar amb l’assistència del gerent de la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona, Sergi Vilamala, que va remarcar que el comerç local ha resistit molts canvis i que ara el comerç electrònic només és un element més: "Les dades reals demostren que un 84% dels nostres veïns i veïnes continuen comprant al comerç del costat de casa. Amb el comerç electrònic, els comerços locals s'han de ressituar per connectar-nos millor amb els veïns i veïnes. Comprar electrònicament és insostenible". 

Així mateix la regidora de Promoció Econòmica del municipi, Carme Arché, va celebrar el fet de poder recuperar la fira "després dels dos anys que hem passat" i agraïa la tasca duta a terme per l’associació  Cerdanyola Comerç i Serveis. 

Per la seva banda, el president de l'associació va valorar positivament la fira, malgrat coincidir amb el pont de la Segona Pasqua i les altes temperatures: "Evidentment s'han notat aquests tres dies de festa, però ha passat força gent i les activitats han funcionat". A més, va apuntar, els establiments participants els han transmès un bon feedback. Però des de l'entitat també fan “autocrítica" i reconeixen que han patit una davallada de socis participants "Hem d'analitzar-ho i millorar el que calgui". 

El comerç local és la peça clau per omplir de vida els carrers de Cerdanyola, amb el trànsit a peu. “Si desapareixen aquestes botigues tindrem una ciutat morta, en silenci i sense ànima", va afegir el president de l’esmentada associació. El comerç local és una peça clau per al desenvolupament d'una ciutat cohesionada i diversa. 

Boletín: e-Comerç
Número de boletín: #170 - Juny 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat