L'Aparador - 20 de maig de 2015

Butlletins
20 de maig de 2015 - #101

Accions municipals

L'Ajuntament de Parets del Vallès endega un projecte de promoció de la mediació i l'arbitratge en consum

Servei de Comerç i Atenció al Consumidor de l'Ajuntament de Parets del Vallès

Servei de Comerç i Atenció al Consumidor de l'Ajuntament de Parets del Vallès

El Servei de Comerç i Atenció al Consumidor de l'Ajuntament de Parets del Vallès (SCAC) ha posat en marxa un projecte per promoure l'adhesió al sistema de mediació i arbitratge en consum, adreçat a les empreses i comerços del municipi.

Per tal de dur a terme el projecte, l'Ajuntament ha contractat una persona per mitjà dels Plans d'Ocupació Local, que desenvolupa la seva tasca en el marc de la campanya de sensibilització a empreses i comerços.

El projecte està planificat en tres fases que s'inicia amb una formació específica que imparteixen la Diputació de Barcelona i els tècnics especialistes de l'Ajuntament. La segona fase consistirà en un treball de camp, on es faran visites concertades a empreses i comerços, per tal de donar a conèixer les avantatges de l'adhesió als sistemes extrajudicials de resolució de conflictes en consum. Finalment, es recolliran les conclusions i es valoraran els resultats de la campanya.

Més informació: http://www.parets.cat/actualitat/noticies/2015/05/05/l-ajuntament-de-parets-engega-un-projecte-d-adhesio-a-la-mediacio-i-l-arbitratge-per-a-empreses-i-comercos


Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum