L'Aparador - 17 de setembre de 2015

Butlletins
17 de setembre de 2015 - #104

Portada

Laura Martínez, nova diputada delegada de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona

Laura Martínez Portell

Laura Martínez Portell

La Diputació de Barcelona ha aprovat el seu cartipàs amb un nou organigrama estructurat en cinc àrees executives, una de les quals és la d'Atenció a les persones encapçalada per la vicepresidenta i alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó. Dins d'aquesta àrea, la responsabilitat sobre les polítiques de defensa dels consumidors de la Corporació ha recaigut en la diputada i regidora de l'Ajuntament de Vilassar de Mar, Laura Martínez Portell.

Carta de presentació de la diputada:

El passat 29 de juliol vaig prendre possessió del càrrec de Diputada delegada de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona.

Assumeixo aquest repte amb molta il·lusió i amb el compromís de treballar conjuntament amb tots els que teniu la responsabilitat política en aquest àmbit en el vostre ajuntament, per tal d'enfortir i incrementar la visibilitat de la important tasca que s'està fent de protegir els drets de les persones consumidores i impulsar estratègies que ajudin a assolir un consum responsable i una millor consciència de la transcendència social que, especialment en l'àmbit local, té el fenomen del consum.

L'ús que els nostres ciutadans fan dels mitjans de suport i assessorament que posem al seu abast, demostren la necessitat d'aquestes polítiques, que ajuden a garantir la justícia social i la qualitat de vida, i que ara es veuran incrementades amb nou reptes com és l'assumpció de la Mediació, d'acord amb les directives europees.

És la meva voluntat continuar en la línia del  darrer mandat per reforçar cada vegada més l'acció local mitjançant els seus serveis públics de Consum, prioritzant el treball en xarxa, el treball intersectorial i el foment de la participació, segurs de que continuarem millorant en la línia que ho portem fent des de fa gairebé deu anys amb la Xarxa Local de Consum.

Més enllà de la pròpia prestació dels serveis, tal i com venim fent a la Diputació, les persones que assumiu responsabilitats polítiques en matèria de Consum haureu d'influir també transversalment sobre d'altres àmbits com per exemple sostenibilitat, comerç, ciutadania, etc., perquè tinguin present la importància d'incloure les polítiques de defensa dels consumidors en les seves accions. En aquesta tasca, com en tota la resta, rebreu tot el nostre suport des del Servei de Suport a les Polítiques de Consum.

Quedo doncs oberta a escoltar els vostres suggeriments i a atendre tant com sigui possible les vostres necessitats. Espero poder-nos trobar i conèixer-nos ben aviat.

Rep una cordial salutació



Laura Martínez Portell
Diputada delegada de Salut Pública i Consum

Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum