L'Aparador - 15 d'octubre de 2014

Butlletins
15 d'octubre de 2014 - #93

Formació

Curs sobre nous mecanismes per a la resolució de conflictes generats per la contractació de subministraments de la llar

Subministraments bàsics a la llar: aigua, gas i electricitat

Subministraments bàsics a la llar: aigua, gas i electricitat

Els propers 7, 14 i 21 de novembre es realitzarà el curs, integrat en el Pla Estratègic de Formació de la Diputació de Barcelona per als empleats públics en l'àmbit de consum (PEF) amb la referència EXT2014/1076, Nous mecanismes per a la resolució de conflictes generats per a la contractació de subministraments de la llar. Aquest curs està adreçat a tècnics de consum que vulguin conèixer i/o aprofundir sobre els aspectes a tenir en compte pels usuaris quan contracten un subministrament per a la seva llar i els mecanismes per a resoldre els possibles conflictes que es puguin generar.

 

El curs està programat en 15 hores distribuïdes en tres dies, un dia per cada subministrament: llum, gas natural i gas butà, i aigua. A la primera part de cada una de les sessions, comptarem amb la presència de representants de diferents administracions relacionades amb els subministraments i, a la segona part, amb representants de diferents companyies de subministraments.

L'horari del curs és de 9:30 a 14:30 hores, i es farà a la sala D de l'edifici Serradell, ubicat dins el recinte Mundet - passeig de la Vall d'Hebron, 171- 08035 Barcelona.

Aquest curs es gestiona a través del portal GESTFORMA, i en aquest cas, cal preinscriure's directament abans del dia 3 de novembre.

Informació i preinscripció

 


Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum