L'Aparador - 17 de febrer de 2015

Butlletins
17 de febrer de 2015 - #97

Xarxa Local de Consum

Taller de revisió d'indicadors del Cercle de Comparació Intermunicipal d'OMIC

Taller de la sessió del 28 de gener

Taller de la sessió del 28 de gener

El passat dia 28 de gener de 2015, a les aules de l'edifici Serradell-Trabal de les Llars Mundet, va tenir lloc un taller per revisar els indicadors del projecte del Cercle de Comparació Intermuncipal d'OMIC amb la participació d'un gran nombre de tècnics municipals i de tècnics del Servei de Programació i del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona.

L'objectiu d'aquest taller era treballar de forma conjunta per tal de poder consensuar els indicadors que conformen el quadre resum d'indicadors, ja que s'havien plantejat dubtes per part dels integrants del projecte del Cercle d'OMIC pel que fa a la interpretació.

Durant tot el matí es va treballar en el consens tant dels indicadors com de les variables necessàries per tal d'obtenir-los. Aquesta posada en comú permetrà una recollida de dades més eficaç per tal de poder, posteriorment, fer unes millors comparacions entre els municipis.

La participació va ser força nombrosa, van assistir els tècnics municipals de Badalona, Canet de Mar, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Castelldefels, Gavà, Granollers, L'Hospitalet de Llobregat, La Llagosta, Lliçà d'Amunt, Martorell, El Masnou, Mollet del Vallès, Montcada i Reixac, Montgat, Palau-Solità i Plegamans, Pineda de Mar, El Prat de Llobregat, Rubí, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Santa Perpètua de Mogoda i Vilafranca del Penedès a més dels tècnics del Servei de Programació i del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum