Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2022-2023- febrer

El kit CuEmE

El Kit CuEmE t’ajuda

Imatge del vídeo L'estudi de mercat

Imatge del vídeo L'estudi de mercat

Aquest trimestre la majoria de les cooperatives arribaran a la fase d’elecció de productes. Caldrà fer, doncs, una selecció dels millors prototips, posar-los preu i fer un bon estudi de mercat per conèixer més bé quins seran els possibles compradors. Aquesta fase és clau per tenir èxit en la venda el dia de mercat. A continuació us proposem dos tallers dissenyats per facilitar aquesta feina.

En l’espai del professorat trobareu el taller «Posem preu als productes. Què hem de saber per posar preu als productes», que és un taller que ajudarà a conèixer els conceptes que utilitzen les empreses a l’hora de posar preus als productes i a transferir aquests coneixements a les cooperatives. Una de les propostes que us fem per treballar aquests conceptes és organitzar el taller conjuntament amb l’ens local.

Per això, a l’espai de l’ens local, trobareu el recurs «Què hem de saber per posar preu als productes», que facilita l’organització del taller al personal tècnic dels ens locals.

A l’espai del professorat, també trobareu el taller «Fem un estudi de mercat», que guia tot el procés, des de la selecció de la mostra de participants en l’estudi, el disseny de preguntes, l’ús de bons instruments de recollida de dades fins a la planificació del treball de camp.

Aquest taller disposa d’una versió en l’espai de l’alumnat, «Fem l’estudi de mercat», perquè les nenes i els nens de les cooperatives puguin treballar de forma autònoma el concepte d’estudi de mercat.

Boletín: Cultura emprenedora a l’escola - CuEmE
Número de boletín: #14 - Curs 2022-2023- febrer

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X