Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2020-2021 -abril

Actualitat

Intercanvi d'idees i experiències en les comunitats de pràctica CUEME

33 persones de 27 ens locals van participar els dies 15, 16 i 23 de febrer a les trobades de les primeres comunitats de pràctica del Programa. Aquesta metodologia s’ha incorporat al programa arran del Pla director per al període 2020-25, amb la voluntat de potenciar encara més l’intercanvi i la generació de coneixement conjunta entre els ens participants, així com la progressiva autonomia dels ens en el desenvolupament del Programa als seus territoris.

Les comunitats de pràctica són trobades entre professionals d'un mateix àmbit i tenen com a finalitat compartir coneixement, experiències i eines professionals i solucionar problemes comuns de manera col·laborativa. 

Les dues primeres sessions van abordar el tema de la venda, tenint en compte tant la necessitat d’adaptació dels punts de venda presencials en els casos que aquesta sigui possible, com la preparació i organització de sistemes de venda virtuals. La tercera sessió es va centrar en les trobades i intercanvis entre cooperatives, tenint en compte que aquest any les possibilitats de contacte entre grups d’alumnat diferents estan molt restringides.

Les idees, propostes i experiències compartides en la sessió s’han recollit en dues infografies: la venda i les trobades de cooperatives, que s’han fet arribar a tots els ens que participen enguany a CUEME. Amb la voluntat de seguir aprenent i compartint conjuntament, s’ha demanat als ens que aportin noves propostes i experiències concretes per enriquir els documents. A final de curs, es farà una nova edició de les infografies amb totes les aportacions recollides.

Boletín: Cultura emprenedora a l’escola - CuEmE
Número de boletín: #5 - Curs 2020-2021 -abril

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X