Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2020-2021 -abril

Actualitat

Les primeres escoles comencen a rebre les plaques de reconeixement

Algunes de les escoles amb una trajectòria consolidada al Programa han començat a rebre una placa identificativa de la seva participació a CuEmE.  Aquesta tramesa, que acompanyem d’un missatge dels diputats de les dues àrees que impulsen el programa, és un reconeixement del seu compromís i experiència continuada davant dels agents del seu territori i vol contribuir a fer visibles la implicació del centre amb la seva comunitat educativa.

En el seu disseny i elaboració, s’han volgut reflectir alguns dels valors i competències sobre els que es cimenta el programa: 

  • el treball en equip, que es mostra en el disseny gràfic; 
  • l’artesania, la sostenibilitat i la proximitat, presents en l’elecció dels materials; i
  • la importància de comunicar, donar a conèixer i compartir allò que fem, simbolitzat en el codi QR, que ens permet connectar i construir ponts entre l’espai físic de l’escola i l’espai virtual on es reuneix la comunitat CuEmE, a través de la web del programa.

Aquest curs, rebran les plaques les escoles amb una antiguitat de 2 o més cursos d’aquells ens locals que es troben al segment 3, és a dir els més autònoms. Són 47 escoles de: l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, el Consorci del Lluçanès, el Consorci per a la Promoció dels Municipis del Moianès, Igualada, Martorell, Montgat, Montmeló, Sant Celoni, Vic i Viladecans.

El proper curs rebran les plaques totes les escoles que portin dos o més cursos participant en el programa independentment del segment al qual pertanyin i en els cursos següents s’aniran lliurant a aquelles escoles que hi participin per tercer curs.

Boletín: Cultura emprenedora a l’escola - CuEmE
Número de boletín: #5 - Curs 2020-2021 -abril

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X