Crèdits: Dilok Klaisataporn / shutterstock.com
Un cop feta la venda, tancada la cooperativa i gaudida l’activitat lúdica, és el moment d’avaluar el Programa i començar a preparar l’edició del curs vinent. Com cada curs, recollim la visió d’ens locals, escoles i famílies per poder seguir millorant el CuEmE. En tots els casos demanem la valoració global del programa i les propostes de millora de cara a les properes edicions, però també preguntem sobre alguns aspectes específics segons el rol que desenvolupen en el Programa.
En el cas dels ens locals posem el focus en les diferents línies de suport que ofereix la Diputació de Barcelona perquè puguin desenvolupar CUEME al seu territori: l’atenció electrònica i telefònica que presta l’assistència tècnica, el Kit CuEmE, la comunitat de pràctica, els canals i materials de comunicació, etc.
En el cas de les escoles, la valoració se centra en els aspectes pedagògics del Programa, amb un accent en els aprenentatges assolits a nivell de l’alumnat, en el cas de les tutores i tutors, i amb un èmfasi en les contribucions al projecte educatiu del centre, en el cas dels equips directius.
Pel que fa a l’alumnat, volem conèixer la seva visió des de dues perspectives: què els ha aportat a nivell personal en termes de creixement i aprenentatge haver participat en el Programa; i què ha aportat al grup – classe haver-hi participat. Recollim la primera perspectiva mitjançant un qüestionari individual que respon cada nen i nena i la segona, mitjançant un qüestionari que responen com a cooperativa.
Per últim, demanem també a les famílies la seva opinió sobre l’adequació de treballar l’emprenedoria, l’evolució dels seus fills i filles al llarg del curs i la seva col·laboració en el Programa.
L’elevat volum de respostes rebudes i la diversitat de perfils representats ens dona una informació molt valuosa a totes les institucions participants, que ens permet conèixer amb detall els punts forts i els àmbits de millora del Programa i programar accions correctores en les edicions posteriors.
Per facilitar aquesta tasca, a l’inici del curs la Diputació envia a cada ens local de forma personalitzada el detall de les valoracions del seu territori desagregades per centre, amb l’objectiu que aquest les pugui fer arribar a cadascun d’ells i aquests puguin conèixer la visió de la seva comunitat educativa.
Boletín: Cultura emprenedora a l’escola - CuEmE
Número de boletín: #6 - Curs 2020-2021 -juny
Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817