Butlletí Ocupació a la Indústria Local
N.5 - Jo vull ser (desembre 2018) - #5

Destaquem

Commemoració del 10è aniversari del projecte de Cercles de Comparació Intermunicipal dels Serveis Locals d’Ocupació

 

La taxa d’inserció dels Serveis Locals d’Ocupació impulsats per la Diputació de Barcelona és del 30%.

Llegir més...

 

 

 

La Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació, que compta amb 147 dispositius territorials, té com a  objectius millorar l’ocupabilitat de les persones aturades per incrementar les seves possibilitats de trobar feina, promoure la qualificació professional de les persones tot adaptant-la a les necessitats del teixit empresarial i establir vincles de col·laboració amb les empreses per detectar les seves necessitats de personal i oferir-los mà d’obra qualificada per cobrir les seves vacants.

L’any passat, els Serveis Locals d'Ocupació van facilitar que més de 42.000 persones trobessin feina i es van oferir prop de 16.500 oportunitats de treball, segons les dades de balanç d’aquest dispositius que els ajuntaments i altres ens locals posen a disposició de la ciutadania.

Els Cercles de Comparació Intermunicipal, són un mètode de treball, amb periodicitat anual, en l'àmbit de la prestació i gestió dels serveis municipals, per assolir, mesurar, comparar i avaluar resultats, mitjançant uns indicadors comuns consensuats; formar un grup de treball per intercanviar experiències; i impulsar la millora dels serveis.

El 19 de novembre va tenir lloc l’acte de celebració del desè aniversari del Cercle de Comparació Intermunicipal del Serveis Locals d’Ocupació que compta amb la participació de 36 entitats locals. Segons els resultats d’aquest Cercle el 55% de les persones aturades a les comarques de Barcelona són usuàries d’aquest Servei, amb una taxa d’inserció que se situa en el 30%.

A més, els Serveis Locals d’Ocupació que formen part del Cercle obtenen una puntuació de 8,7 sobre 10 i se situen com un dels serveis municipals més ben valorats en els Cercles de Comparació Intermunicipal (concretament lidera el rànquing juntament amb les escoles bressol).

 

Més informació: CCI dels Serveis Locals d'Ocupació

 

Font: Diputació de Barcelona

 

Boletín: e-Indústria
Número de boletín: N.5 - Jo vull ser (desembre 2018)

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Mercat de Treball
Àrea de Desenvolupament Econòmic Local
Travessera de les Corts, 131 - 159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 538
Fax 934 022 525
Ocupació a la Indústria Local

 

Visualitzar el Twitter @economieslocals Visualitzar el Twitter #OcupacióIndústria