Butlletí Ocupació a la Indústria Local
N.6 - Aprenem! (gener 2019) - #6

Programa Ocupació a la Indústria Local

Avaluem l'OIL - Programa Ocupació a la Indústria Local

Més d’una vegada hem verbalitzat que el Programa Ocupació a la Indústria Local (OIL) va néixer fonamentalment del coneixement intuïtiu.

Des del Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona érem conscients de la necessitat d’impulsar polítiques d’actuació de caràcter integral i preferentment preventives, més que no pas pal·liatives.

Llegir més...

 

Així, el 2015 s’inicia el desplegament del Programa OIL amb la voluntat d’impulsar un canvi d’enfocament en el disseny de polítiques del mercat de treball, complementant la intervenció centrada en la millora de l’ocupabilitat de la persona amb un treball d’anar teixint complicitats amb els agents i les empreses del territori.

Convençudes de la importància d’avaluar les polítiques públiques, des de l’inici es va dissenyar un sistema de seguiment i avaluació tècnic del conjunt del Programa. Des d’aquí volem reconèixer i posar en valor la tasca de recollida de dades que ha realitzat i segueix realitzant el personal tècnic implicat en l’execució dels diferents projectes. Ha estat un treball imprescindible que ha fet possible que, després de dues edicions i amb la tercera convocatòria en curs, ja puguem disposar dels primers resultats.

Amb l'objectiu de convertir tota la informació rebuda en coneixement, ens vam posar en mans d’un equip interdisciplinari de persones de l’àmbit de la investigació i anàlisi quantitativa del món acadèmic amb àmplia experiència en l’avaluació de polítiques públiques.

«Sense dades, tan sols ets una altra persona amb una opinió»
W. Edwards Deming

Ara ja podem dir que tenim un bon olfacte, les dades ho avalen.

En els propers butlletins ho anirem descobrint...

 

Programa Ocupació a la Indústria Local de la Diputació de Barcelona

 

 

Boletín: e-Indústria
Número de boletín: N.6 - Aprenem! (gener 2019)

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Mercat de Treball
Àrea de Desenvolupament Econòmic Local
Travessera de les Corts, 131 - 159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 538
Fax 934 022 525
Ocupació a la Indústria Local

 

Visualitzar el Twitter @economieslocals Visualitzar el Twitter #OcupacióIndústria