Butlletí e-Sports - 13 de novembre de 2013

Butlletins
13 de novembre de 2013 - #76

Activitats

4.500 corredors a la IX edició de la Marató del Mediterrani

La 9a edició de la Marató del Mediterrani Gran Premi Diputació de Barcelona entre Gavà i Castelldefels va reunir, el passat 20 d'octubre, 4.500 corredors que van participar en proves de 10 km, mitja marató i marató per equips. Otmane Btaimi i Hasna Bahom van ser els protagonistes de la jornada en batre els rècords de la prova en la distància de mitja marató.

L'atleta marroquí Otmane Btaimi, amb un registre d'1h 07' 58'', es va imposar en la categoria masculina i rebaixa en 24 segons el rècord aconseguit el 2011 pel francès Jeremy Legout. La campiona de Catalunya de mitja marató d'origen marroquí resident a Catalunya, Hasna Bahom, va aconseguir vèncer amb un temps de 1h 20' 06'' i rebaixa en més de quatre minuts el rècord de la prova femenina.

Els atletes Blas Herrera Reyes i Alberto Moreno, del Club Fondistes del Penedès, van ser els guanyadors, en modalitat de marató per parelles, completant aquest circuit urbà amb un temps de 2h 47'26''. En categoria femenina, les atletes Leticia Pérez Rico i Laura Sánchez Lopez, del CE Mediterrani, van guanyar amb un temps de 3h 27' 04'', i en categoria mixta, van fer-ho els atletes Greta Vilchez i Teo Garcés, del Noguia.es, amb 3h 17' 26''.

L'acte de lliurament dels premis de la Marató del Mediterrani Gran Premi Diputació de Barcelona va comptar amb l'assistència de l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes; el coordinador d'Esports de la Diputació, Daniel Laga; la regidora d'Esports, educació i civisme de Castelldefels, Maite Martí; i el vicepresident del Patronat d'Esports i regidor de Joventut de Castelldefels, Marc Soler.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat