Butlletí e-Sports - 14 de gener de 2014

Butlletins
14 de gener de 2014 - #78

Sabies que...?

Esports Diputació de Barcelona ha participat, un any més, en el Festival de la Infància

Amb un estand amb el lema "El teu poble, la teva ciutat", on nois i noies de totes les edats i les seves famílies van poder jugar al joc dels enigmes per descobrir tot allò que forma part del seu municipi, la Diputació de Barcelona va estar present, un any més, en el Festival de la Infància, que es va inaugurar el passat 27 de desembre, al recinte firal de Montjuïc i que es va poder visitar fins al 4 de gener.

La Diputació ha participat en aquesta iniciativa lúdica de les festes nadalenques, que enguany compleix 50 anys, a través de l'Àrea d'Atenció a les Persones, la qual ha liderat un projecte transversal amb diferents àmbits de la corporació com són Esports, Medi Ambient, Educació, Turisme i Biblioteques.

L'espai de la Diputació de Barcelona al Festival es va repartir en dos àmbits: un al Pavelló 1, on hi havien l'estand amb el joc dels enigmes, a més d'una àrea de descans, de lectura i contacontes per als més petits. En aquest espai, als migdies, es feien també tallers d'il·lustració a càrrec d'alumnes de l'Escola de la Dona. L'altre àmbit era al recinte exterior, situat a la plaça de l'Univers, on hi havia un estand amb bicicletes adaptades, un xutòmetre, un laberint i un bosc d'aventura.

Totes aquestes activitats van posar l'èmfasi en els valors de la convivència i la igualtat de les persones, el respecte a la natura, l'educació i la cultura, la salut i l'esport, amb els quals la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de la demarcació treballen per millorar la qualitat de vida de les persones.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat