Butlletí e-Sports - 19 de febrer de 2014

Butlletins
19 de febrer de 2014 - #79

Equipaments

Inauguració del nou circuit de bicicròs a Sant Vicenç de Montalt

Els aficionats al bicicròs de Sant Vicenç de Montalt ja disposen d'un nou espai on practicar els seus trucs i millorar les seves habilitats sobre les dues rodes. Ubicat al Parc de la Riera del Gorg, aquest circuit municipal finançat íntegrament per la Diputació de Barcelona es va inaugurar el passat 1 de febrer en presència del diputat d'Esports, Josep Salom, l'alcalde de la vila, Miquel Àngel Martínez, i diversos regidors del consistori.

El Circuit Municipal de Bicicròs de Sant Vicenç de Montalt disposa de tres zones diferenciades: una per a la pràctica de BTT, amb aparells i elements d'habilitat, velocitat, dificultat i equilibri; una altra d'activitat esportiva, amb una pista dura i cistella de bàsquet; i una tercera zona de descans i pícnic. Per facilitar l'accés segur amb bicicleta al nou equipament, també s'ha dissenyat una zona de carril bici que enllaça la zona esportiva amb el parc.

El lloc escollit -el Parc de la Riera del Gorg- respon al doble objectiu d'integrar-lo a la zona esportiva i de continuar establint usos compatibles al voltant de l'Avinguda Toni Sors que, després de la seva urbanització, s'ha consolidat com a zona d'esbarjo i lleure. 


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat