Butlletí e-Sports - 19 de febrer de 2014

Butlletins
19 de febrer de 2014 - #79

Portada

Vic premia els seus esportistes

Amb un teatre l'Atlàntida ple d'esportistes, representants d'entitats, pares i mares, i públic en general, es van lliurar el passat divendres, 14 de febrer, els diplomes als nominats a Millors Esportistes de Vic 2013. La regidora d'esports de Vic, Montserrat Rovira, la primera tinent d'alcalde, Anna Erra, i el diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, van participar en el lliurament. 

El millor esportista absolut de Vic 2013 va ser la nedadora Marta González (CN Sant Andreu). En l'individual femení, la guanyadora va ser la triatleta Núria Peix (CN Vic ETB). En l'individual masculí, el guardonat va ser el campió del món de tir, Joan Borrallo (Club de Tir Osona i Guàrdia Urbana de Vic). Pel que fa a l'apartat d'equips, en categoria absoluta, el guanyador va ser el Fotoprix Vic de superdivisió femenina, que el guanyava per cinquena vegada en sis anys.

Altres guardonats van ser el Club Gimnàstic Osona (promesa equip), Erola Bisquert (promesa individual), Ivet Ramirez (Specials Olympics), Pep de la Mora i Encarna Garcia (veterans).


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat