Butlletí e-Sports - 20 de març de 2014

Butlletins
20 de març de 2014 - #80

Portada

Salom visita la comarca del Vallès Oriental i assisteix a la Nit de l'Esport de Granollers

El diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, va visitar el passat 6 de març, tres municipis del Vallès Oriental, on va mantenir reunions amb els seus alcaldes i va conèixer l'estat de diverses instal·lacions esportives i l'abast dels ajuts concedits per aquesta corporació, que van des d'incentivar activitats que donen valor afegit a la comarca fins a potenciar l'activitat econòmica derivada de la pràctica esportiva. La visita a la comarca va acabar amb l'assistència a la Festa de l'Esport de Granollers.

La visita pel territori del diputat va començar a Bigues i Riells, on va entrevistar-se amb l'alcalde, Joan Vila, i els regidors d'Esports, Manel Verdugo, i de Governació, Marta Iglesias. Posteriorment, Salom va desplaçar-se fins a Cardedeu, on va mantenir una trobada amb l'alcaldessa, Calamanda Vila. El darrer municipi que va visitar va ser Lliçà de Vall, on va reunir-se amb l'alcalde, Andreu Carreras, i la regidora d'Esports, Núria Banegas.

Al vespre, Josep Salom va assistir a la Nit de l'Esport de Granollers, un homenatge als esportistes més destacats de la ciutat durant l'any 2013, que va comptar també a la presència de l'alcalde, Josep Mayoral. Els guardonats d'enguany, en categoria sènior, han estat Albert Soley, del Club Triatló Granollers, i Meritxell Mas, del Club Natació Granollers, mentre que en la categoria promeses han estat distingits Edgar Sapiña, del Club Natació Granollers (gimnàstica), i Maria Garcia,  de l'Associació Esportiva Escola Pia (voleibol). 


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat