Butlletí e-Sports - 15 de juliol de 2014

Butlletins
15 de juliol de 2014 - #84

Equipaments

Torelló comença el juliol amb les piscines a punt

Les remodelades piscines d'estiu de Torelló van obrir, el passat 1 de juliol, al públic desprès que el diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, l'alcalde, Santi Vivet, i altres representants dels consistori fessin una visita a les instal·lacions.

Les actuacions de rehabilitació s'han dut a terme amb el suport d'aquesta corporació, dins del pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015, i suposen una clara millora, especialment en l'aspecte lúdic i competitiu, alhora que s'evitarà el malbaratament d'aigua.

Pel que fa a la piscina gran, s'ha ampliat el vas fins a unes mides de 20,4 m d'ample per 25 de llarg, la qual cosa permet passar de set a 10 carrils. També se n'ha reduït la fondària, oscil·lant dels 1,2 m en una banda als 1,8 de l'altra, amb 2 m en el lloc més profund. Amb l'actuació, la piscina passarà a ser desbordant pels quatre costats, fet que facilita tant l'accés com la sortida de l'aigua. També s'ha fet un graó perimetral a 1,2 m de fondària i el vas s'ha recobert de rajola antilliscant, com la platja. S'han aprofitat uns dipòsits i unes bombes per al tractament de l'aigua i s'ha fet nou el sistema de filtres.

La piscina petita s'ha ampliat lleugerament, s'ha col·locat reg automàtic a l'espai d'herba, s'ha renovat el terra de les dutxes i s'ha instal·lat un elevador hidràulic d'accés a la piscina per a persones amb mobilitat reduïda. Finalment, s'ha adequat la caseta del bar perquè es pugui obrir en bones condicions i donar servei als usuaris.

Durant la visita, l'alcalde va destacar l'esforç per complir amb els terminis d'execució de l'obra i va agrair el suport de la Diputació de Barcelona. Per la seva banda, el diputat d'Esports va recordar que «en un moment en què no es pot fer obra nova, és important invertir en obres que suposin una millora i una posada al dia d'instal·lacions».     


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat