Butlletí e-Sports - 11 d'agost de 2014

Butlletins
11 d'agost de 2014 - #85

Equipaments

Santa Perpètua millorarà la gestió dels seus camps de futbol i Mataró, el manteniment

Esports de la Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda el "Projecte de gestió dels camps de Futbol municipals", i al de Mataró el "Pla de manteniment de quatre camps de futbol municipals". 

En el primer cas, l'encàrrec s'ha centrat en la redacció del projecte de gestió dels camps de futbol "Paco Navarro", gestionats per l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. L'equipament disposa de dos camps dobles poliesportius i un camp de futbol-7, tots tres de gespa artificial, grades per a espectadors, 11 vestidors col·lectius, quatre vestidors per a tècnics/àrbitres, espai destinat a bar, instal·lacions tècniques i altres espais complementaris.

L'estudi,  contractat per Esports de la Diputació de Barcelona i redactat per l'empresa ITIK consultoria d'Esport & Lleure, ha plantejat les opcions de completar l'oferta amb nous espais esportius, buscant possibles sinergies positives entre els diferents equipaments, recursos del municipi i operadors. L'estudi proposa, entre d'altres, la possibilitat de construir en diferents fases fins a sis pistes de pàdel i posar en marxa l'espai de bar.

En el cas de Mataró, el "Pla de manteniment de quatre camps de futbol municipals" és un instrument tècnic contractat per Esports de la Diputació, provinent del Catàleg d'Activitats i Serveis de la corporació, que se centra en els terrenys de joc de Can Xalant, La Llàntia, Rocafonda i Camí del Mig.

Cadascun dels plans de manteniment té per objecte caracteritzar, periodificar i gestionar les operacions de manteniment necessàries dels elements d'obra civil, de les instal·lacions tècniques i del material esportiu, i establir els recursos humans i econòmics necessaris per mantenir aquests elements en estat de bona conservació i funcionament.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat