Butlletí e-Sports - 25 de novembre de 2014

Butlletins
25 de novembre de 2014 - #88

Activitats

Gran èxit de participació a la desena edició de la Marató del Mediterrani

El passat 19 d'octubre va tenir lloc la desena edició de la Marató del Mediterrani Gran Premi Diputació de Barcelona, un esdeveniment que consistia en tres curses simultànies. La primera, una Marató en parelles pels municipis de Castelldefels, Gavà i Sitges; la segona, una Mitja Marató; i finalment, una Cursa Open de 10 Km.

En la modalitat de marató per parelles en categoria absolut masculí, els atletes Marc Segura i David Pardo van ser els guanyadors, completant aquest circuit urbà amb un temps de 2h 38 min i 42 seg. En fèmines, es van imposar Laura Sánchez i Leticia Pérez amb un registre de 3h 11 min i 38 seg, i, en categoria mixta, Jairo Carretero i Eva Pons, amb 3h 19 min i 11 seg.

Aquest acte va comptar amb l'assistència, entre d'altres, del coordinador d'Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga; l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes; el regidor d'Esports d'aquest municipi, Marc Soler; el regidor d'Esports i Cultura de Gavà, Miguel Angel Díaz; i el director del Consell Català de l'Esport, Gerard Figueres.

Els prop de 3.300 corredors que van participar a la matinal atlètica també van poder fer una aportació voluntària a Càritas. Aquesta activitat estava organitzada pels ajuntaments de Castelldefels i Gavà, i Grau Hollenstein Associats SL (Zona VIP). També tenia el suport de la Diputació de Barcelona.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat