Butlletí e-Sports - 25 de novembre de 2014

Butlletins
25 de novembre de 2014 - #88

Portada

Salom visita el territori

El passat 21 d'octubre, el diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, va visitar les poblacions de Canyelles i Olèrdola, per veure les obres que s'hi duen a terme i definir els futurs projectes a impulsar.

A Canyelles, acompanyat de l'alcaldessa Rosa Huguet, va visitar les obres de la primera fase de la zona esportiva, incloses en el projecte que ha de dotar el poble d'un nou gimnàs municipal i convertir en una pista de gespa el camp de futbol. Salom va explicar que aquest projecte és una aposta molt clara, treballada i ben pensada, de l'actual govern per millorar la pràctica esportiva i la cohesió dels veïns i les veïnes del poble. Seguidament, Salom també va visitar els tres camps de futbol d'Olèrdola, acompanyat també per l'alcalde i regidor d'Esports del municipi, Josep Tort i Miralles. La trobada va servir per parlar sobre futurs projectes esportius al territori.

El passat 15 de novembre també va visitar la pista poliesportiva d'Oristà, amb l'alcalde del municipi, Vicenç Cornejo, i el regidor Jordi Cardona. Després va desplaçar-se fins a la zona poliesportiva i les pistes de pàdel de Sant Feliu Sasserra, acompanyat de l'alcalde Josep Romero i Beltran i, del regidor Carles Pedragosa Torres.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat