Butlletí e-Sports - 25 de novembre de 2014

Butlletins
25 de novembre de 2014 - #88

Portada

La 16a edició del Circuit Català de Trofeus de Natació ja és a punt

El passat 11 de novembre es va presentar la 16a edició del Circuit Català de Trofeus de Natació Gran Premi Diputació de Barcelona. Una competició que ja s'ha consolidat com un dels millors circuits de natació de l'Estat i que forma part del calendari internacional. 

L'acte va ser presidit pel diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, acompanyat del president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, i del president del Club Natació Sant Andreu, Àngel Bernet.

Durant la seva intervenció, Salom va destacar el fet que la natació catalana és un referent no només al nostre país, sinó que també ho és a nivell estatal i internacional. El diputat d'Esports també va posar èmfasi en el fet que els esportistes que hi participen són la millor garantia d'èxit del futur de la natació catalana.

El Circuit consta de set trofeus amb diferents formats de competició, que van començar el passat divendres, 14 de novembre amb el Trofeu Alejandro López al CN Sant Andreu de Barcelona i acabarà el 22, 23 i 24 de juliol amb el Trofeu Ciutat de Mataró d'aquesta localitat. Com en els últims anys, el Campionat de Catalunya OPEN se celebrarà en el marc del Circuit i serà els dies 16, 17 i 18 de gener al CN Terrassa.

Entrega de premis

La presentació també va servir per fer l'entrega dels premis als tres primers classificats de la darrera edició del Circuit. En categoria masculina va guanyar Juanmi Rando i, en femenina, Jèssica Vall, tots dos del CN Sant Andreu.

A l'acte també van assistir els regidors d'esports de les poblacions on se celebren els trofeus del Circuit, i els presidents i membres de clubs que componen el Circuit Català de Trofeus de Natació XVI Gran Premi Diputació de Barcelona.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat