Butlletí e-Sports - 12 de febrer de 2015

Butlletins
12 de febrer de 2015 - #90

Equipaments

Entregats dos estudis en matèria d'esports

La Diputació de Barcelona, a través d'Esports, ha entregat als ajuntaments de Bigues i Riells i d'Alella, l'estudi bàsic de gestió del camp de futbol del municipi vallesà,  i els estudis previs i de viabilitat de reforma del camp d'atletisme d'Alella.

L'estudi bàsic de gestió del camp de futbol de Bigues i Riells estableix l'anàlisi bàsic de la instal·lació esportiva actual, i proposa actuacions de millora dins els quatre àmbits bàsics de la gestió esportiva, que són la gestió funcional, d'activitats, manteniment i consums i la economicofinancera. A més, incorpora una eina informàtica de seguiment de la gestió.

D'altra banda, la redacció dels Estudis Previs i de Viabilitat del Camp d'Atletisme d' Alella inclou un treball preliminar que permet determinar els escenaris considerats pels responsables municipals, amb una lectura comparada de les alternatives considerades, per tal de facilitar la presa de decisions municipal.

A fi i efecte d'assolir els objectius esmentats, la redacció d'uns d'estudis previs i de viabilitat facilita la definició formal del conjunt de l'equipament, amb un desenvolupament acurat dels aspectes programàtics, funcionals, de gestió i manteniment i econòmics, que permeten aproximar la inversió necessària i determinar els processos a activar.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat