Butlletí e-Sports - 14 de juliol de 2015

Butlletins
14 de juliol de 2015 - #95

Activitats

Míting Internacional d'Atletisme a Barcelona

Els passats 7 i 8 de juliol, la ciutat de Barcelona va acollir, amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Campionat de Catalunya Absolut d'Aire Lliure. A més, aquest 2015, i amb motiu del Centenari de la Federació Catalana d'Atletisme, va tenir el format OPEN conjuntament amb un Míting Internacional.

Aquest fet va donar a la competició una important rellevància, ja que al marge de comptar amb els millors atletes del nostre país, també hi participaran, per invitació, atletes de primer nivell a escala internacional, fet que ha permès que sigui tot un èxit esportiu.

El Campionat de Catalunya es va desenvolupar en dues jornades de tarda en horari de 18 a 22 h, mentre que les proves del Míting Internacional van tenir lloc a l'Estadi Serrahima de Barcelona.

El suport de la Diputació de Barcelona s'ha emmarcat en la col·laboració de la corporació amb la Challenge de Mitges Maratons.

Les jornades atlètiques van comptar amb l'assistència del secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, el president de la Federació Catalana d'Atletisme, Joan Villuendas, i el coordinador d'Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga.

 


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat