Habitatge, Urbanisme i Activitats - setembre 2013

Butlletins
setembre 2013 - #53

Normativa

El Departament d’Interior emet un document interpretatiu en relació a l’obligació de disposar d’un sistema automàtic de control d’aforament

Recentment la Direcció General d'Administració de Seguretat de la Generalitat ha emès un document interpretatiu de la Disposició Transitòria Quarta del Decret 112/2010, de 31 d'agost, pel qual s'aprova el Reglament d'espectacles públics i activitats recreatives, en relació a l'obligació de disposar d'un sistema automàtic de control d'aforament.

El Decret 112/2010 estableix l'obligació dels establiments musicals inclosos en el catàleg de l'Annex I del citat Reglament amb capacitat de 151 persones d'aforament fins a 500 persones i les activitats de l'article 68 del Reglament, de  disposar d'un sistema automàtic de control d'aforament.

La Disposició Transitòria Quarta de l'esmentat Reglament estableix que els establiments tenen l'obligació de disposar de sistema automàtic de  control d'aforaments dins d'un termini de tres anys a partir de la publicació de la regulació d'aquests sistema.

D'acord amb la interpretació del Departament d'Interior no es pot exigir la instal·lació d'aquest sistema automàtic de control d'aforament ja que no es troba regulat.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç

 


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats