Habitatge, Urbanisme i Activitats - març 2014

Butlletins
març 2014 - #58

Habitatge

Menys oferta d’habitatges d’obra nova a la ciutat de Barcelona

La Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i activitats participa per primera vegada en l'estudi de l'oferta d'habitatges de nova construcció de la província de Barcelona II/2013, realitzat per l'APCE.

S'ha presentat l'estudi de l'oferta d'habitatges de nova construcció a la província de Barcelona II/2013, realitzat per l'APCE i en el que, per primer cop, hi participa la Diputació de Barcelona conjuntament amb la Generalitat de Catalunya, el Patronat Municipal de l'Habitatge i l'Ajuntament de Barcelona.

L'estudi, ha inclòs un total de 50 municipis de la província de Barcelona, en els quals s'han inventariat 990 promocions d'habitatges d'obra nova amb un total de 6.109 habitatges a la venda.

L'estudi constata una reducció de l'oferta d'habitatge nou a la província. El percentatge d'habitatges en oferta sobre el total dels existents a les promocions de la província de Barcelona és ara del 24,5%; és a dir, un 2,3% per sota de la proporció d'un any abans.

Així mateix, apunta al manteniment de la davallada de preus en l'habitatge pendent de vendre. El preu mitjà de l'habitatge és de 279.293 €, el que suposa un disminució anual del 6,9%. Pel que fa al preu per m2 útil, és de 3.276 € en el conjunt de la província, valor que suposa un descens anual del -11,1%.

El detall de les dades seran publicades per mitjà de l'Observatori Local d'Habitatge.


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats