Habitatge, Urbanisme i Activitats - març 2014

Butlletins
març 2014 - #58

Habitatge

Celebrat el curs Serveis d'Habitatge 2013-2014

Durant el mes  gener i febrer la Gerència de Serveis d'Urbanisme, Habitatge i Activitats de la Diputació de Barcelona ha realitzat el curs Serveis d'Habitatge dirigit als professionals tècnics dels serveis locals d'habitatge.

Enguany s'ha realitzat la quarta edició del curs Serveis d'Habitatge 2013-2014 que la Gerència de Serveis d'Urbanisme, Habitatge i Activitats de la Diputació de Barcelona ve realitzant des del 2008 amb la col·laboració i participació de l'Agència de l'habitatge de Catalunya.

L'objectiu del curs és oferir una visió de conjunt sobre els diferents àmbits de prestació de serveis d'habitatge des dels ajuntaments amb especial èmfasi en aquells serveis que s'ofereixen de forma concertada amb la Generalitat de Catalunya.

S'ha iniciat el curs amb una sessió relativa a qüestions bàsiques sobre política d'habitatge i s'ha aprofundit en la incidència de la reforma del règim local en les polítiques municipals.

El desenvolupament de les sessions s'ha realitzat en el marc del projecte de decret de Pla per al Dret a l'Habitatge, analitzant els diferents programes (programes socials d'habitatge, programes de foment a la rehabilitació i programa d'habitatges amb protecció oficial) i identificant els canvis que comportarà la nova regulació normativa en els diferents àmbits de la prestació dels serveis locals d'habitatge.


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats