Habitatge, Urbanisme i Activitats - juny 2014

Butlletins
juny 2014 - #61

Destacat

Lliurament de claus de la promoció d'habitatges dotacionals amb protecció oficial de lloguer a Canet de Mar

El passat dia 15 de maig de 2014, va tenir lloc l'acte de lliurament de claus de la promoció de 24 d'habitatges dotacionals amb protecció oficial de lloguer al carrer Rial dels Oms, de Canet de Mar, que ha promogut l'entitat VISOREN, SL.

L'acte va comptar amb l'assistència de l'alcalde, Jesús Marín, i la gerent d'Habitatge, Urbanisme i Activitats de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, Ana Mochales.

Amb anterioritat a la celebració de l'acte l'entitat promotora va formalitzar els contractes de lloguer dels nou habitatges adjudicats. Dels vint-i-quatre habitatges promoguts, un ha estat adjudicat a l'Ajuntament de Canet de Mar que es destinarà pel consistori a fins socials.

La promoció, consisteix en un edifici plurifamiliar de planta baixa, dues plantes pis i una planta soterrada pels aparcaments. Els habitatges són de dues tipologies, vuit, d'una habitació i setze de dues habitacions. Tenen una superfície útil interior que oscil·la entre els 42, 77 m2 i els 50, 72  m2.

Les obres van finalitzar i van ser rebudes el passat mes de maig de 2013. Finalitzat el procediment d'adjudicació dels habitatges entre els ciutadans i ciutadanes del municipi, encara resten habitatges per adjudicar.

Aquesta promoció s'ha realitzat gràcies al Programa de la Diputació de Barcelona de suport als municipis en la promoció d'habitatge protegit i que consisteix en la concertació de promocions d'HPO o de caràcter social entre ajuntaments i promotors privats a través del Registre d'Entitats Promotores d'Habitatge Protegit (REPHP), titularitat de la Diputació de Barcelona.


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats