Habitatge, Urbanisme i Activitats - novembre 2014

Butlletins
novembre 2014 - #64

Activitats

Millores en el GIA

La darrera setmana d'octubre han entrat en funcionament unes millores en el programa Gestor d'Informació d'Activitats (GIA).

La millora més destacada es basa en la creació d'un nou automatisme en el moment de classificar una activitat. Ara, al introduir la classificació d'una activitat el GIA automàticament informa del "Tipus d'ús d'incendis". Així, per exemple, si classifiquem "Recreativa - Bar", veurem que el tipus d'ús d'incendis proposat és "Pública concurrencia" i si classifiquem III - 12.46 (Establiments hotelers en tots els grups, modalitats, categories i especialitats, amb un nombre d'habitacions de fins a 400) el tipus d'ús proposat és "Residencial públic".

Aquesta funcionalitat persegueix el mateix objectiu que altres millores que s'han anat incorporant darrerament en el GIA encaminades a permetre al personal de l'Ajuntament que s'encarrega de la tramitació dels expedients d'activitats tenir una visió completa de tots els tràmits administratius que requereix aquella activitat d'una manera ràpida i el més senzilla possible.

A més, amb l'objectiu que els ajuntaments tinguin el seu cens d'activitats el més ric possible d'informació, en cas que tinguessin activitats classificades però sense detallar el tipus d'ús d'incendis es trobaran aquest camp informat automàticament.

Aquesta nova versió també corregeix una sèrie d'incidències reportades pels usuaris del GIA durant aquests mesos d'ús de la versió GIA 3.


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats