Habitatge, Urbanisme i Activitats - maig 2015

Butlletins
maig 2015 - #69

Destacat

Coneixes el Servei de consultes en matèria d’activitats?

Des de la Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats, i mitjançant l'Oficina d'Activitats de la Diputació de Barcelona responem a les preguntes que els ajuntaments ens formuleu.

Aquest mes d'abril n'hem contestat una trentena. Tot i que les consultes són molt diverses n'hi ha un gruix important relatives a la classificació d'activitats i com queden aquelles afectades per la recent modificació de la LPCAA. També ens heu formulat dubtes sobre la tramitació d'activitats de centres de culte que, com recordeu, des de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'administració local, queden subjectes a comunicació. 

Altres consultes a les que hem donat resposta han estat sobre tramitació d'expedients d'activitats ramaderes; el règim de controls de les activitats de l'annex III de la LPCAA, i la pregunta de qui ha d'autoritzar les activitats recreatives en espais oberts al públic. 

En darrer lloc també ens heu contactat per demanar formularis i models d'inspecció d'activitats, que tenim a la vostra disposició en la Guia per a l'elaboració de plans de verificació d'activitats comunicades, un recurs molt útil per a la redacció d'aquests plans que incorpora models i protocols.  Podeu consultar aquesta guia clickant al següent enllaç

Si teniu qualsevol consulta en matèria d'activitats no dubteu en plantejar-nos-la trucant al 934.049.312 o enviant-nos un mail a o.activitats@diba.cat. La major part de les consultes les resolem immediatament!


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats