Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Juliol 2020 - #103

Habitatge

L’Ajuntament d’Arenys de Munt ja compta amb un Programa d’actuació municipal d’habitatge (PAMH)

El programa d’actuació detecta necessitats, defineix objectius i concreta les actuacions d’habitatge del mandat.

El document dona resposta a les inquietuds del municipi en l’àmbit d’habitatge: donar suport a les famílies amb dificultats i famílies amb risc d’exclusió, fomentar el mercat de l’habitatge i el lloguer assequible o millorar el parc d’habitatges ja existent.

Una de les principals fites del PAMH d’Arenys de Munt és que inclou actuacions per atendre diferents necessitats, des de les llars en situació d’exclusió residencial fins a persones que, tot i disposar d’uns ingressos superiors, tampoc no poden accedir al mercat lliure. Per això, entre els principals eixos d’actuació, destaquen les accions per ampliar el parc d’habitatges assequibles i les accions per fomentar el lloguer social al municipi a partir de l’obtenció d’habitatge per part de l’Ajuntament.

Part dels treballs del PAMH s’han fet durant la crisi sanitària del coronavirus. Malgrat la complexitat del context, l’equip de l’Ajuntament i el de la Diputació de Barcelona han continuat treballant conjuntament per tal de que el municipi compti avui amb un document estratègic en matèria d’habitatge.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #103 - Juliol 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua