Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Juliol 2020 - #103

Urbanisme

L’Ajuntament d’Artés rep l’Avanç del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (Av. POUM)

L’Avanç de POUM és la primera fase de la redacció i tramitació del POUM, l’instrument de planificació urbanística municipal més important.

El dimarts 9 de juny, el Servei d’Urbanisme va lliurar la documentació de l’Avanç de POUM a l’Ajuntament d’Artés per la seva aprovació i continuar, així, amb la definició del futur model urbanístic i territorial del municipi. 

Artés és un municipi del Bages, amb una extensió de 17’78 Km2, una població de 5.596 habitants i 2.790 habitatges. Disposa de planejament general definit per unes Normes Subsidiàries de planejament, aprovades a 1988. El municipi necessita una figura de planejament general renovada, que incorpori principis d’un urbanisme més sostenible i que s’adapti al planejament territorial i a la legislació vigent.

El document d’Avanç de POUM proposa ordenar un creixement urbà  més equilibrat que prioritzi el sòl urbà consolidat, que valori més l’entorn i l’equilibri amb el medi ambient i que incorpori la participació dels ciutadans en les decisions urbanístiques i patrimonials que la pròpia legislació requereix, és en aquest sentit que es proposen tres alternatives diferents sobre les quals els ciutadà podrà aportar els seus suggeriments.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #103 - Juliol 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua