Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Juliol 2020 - #103

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

Sant Feliu de Llobregat i Sant Joan de Vilatorrada ja disposen del seu Protocol d’actuació en emergències

Els protocols d’actuació són del Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro i de la Fira dels Embarrats de Sant Joan de Vilatorrada.

Un protocol d’actuació en emergències és una eina de programació de les accions i mesures que han de ser adoptades pels titulars de les activitats, amb els seus mitjans i recursos, en l'àmbit de la seva competència, per aconseguir que, davant d’una situació d'emergència, les decisions i accions a desenvolupar es portin a terme d'una manera ràpida i sistemàtica. Per tant, el protocol donarà resposta adequada a les possibles situacions d’emergència que puguin produir-se.

El Palau Municipal d’Esports de Sant Feliu de Llobregat està ubicat entre la Rambla de la Marquesa de Castellbell i les vies de ferrocarril de RENFE i el carrer Santiago Rusiñol. Està situat al costat d’una zona d’aparcament i a prop del complex municipal de piscines.

La Fira dels Embarrats de Sant Joan de Vilatorrada sorgeix de la idea de tematitzar l’antiga fira Festa Tardor, i l’organitzen les entitats la Verbena, el Grup Pessebrista del Carrer del Riu i l’Associació de Comerciants i Botiguers de Sant Joan de Vilatorrada. És una fira formada per parades de comerç local, concentració de bestiar a la zona del passeig del Riu i parades d’artesans al carrer del Riu.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #103 - Juliol 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua