Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Juliol 2020 - #103

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

Durant els mesos de maig i juny s'han lliurat quatre plans d' autoprotecció (PAU)

Els plans d’autoprotecció s’han lliurat als Ajuntaments de Masquefa, Santa Margarida de Montbui, Súria i Vilanova del Vallès.

Els plans d’autoprotecció lliurats donaran resposta adequada a les possibles situacions d’emergència que puguin produir-se en els poliesportius municipals.

L'Oficina d'Activitats ha lliurat els Plans d’autoprotecció del poliesportiu municipal de Masquefa, el del Pavelló Mont-aqua de Santa Margarida de Montbui, el del pavelló d’esports de Súria i el de la zona esportiva municipal de Vilanova del Vallès.

El Pla d’autoprotecció és una eina de programació de les accions i mesures que han de ser adoptades pels titulars de les activitats, amb els seus mitjans i recursos, en l'àmbit de la seva competència, per aconseguir que, davant d’una situació d'emergència, les decisions i accions a desenvolupar es portin a terme d'una manera ràpida i sistemàtica. 

El poliesportiu de Masquefa és un edifici aïllat compost per dos cossos: PAV-1 I PAV-2, el primer a dues plantes. Davant la façana principal, orientació oest, hi ha una petita zona arbrada i un espai asfaltat per l’aparcament de vehicles.

Pel que fa el pavelló Mont-aqua es situa al casc urbà de Santa Margarida de Montbui. Es tracta d’un edifici amb planta baixa i planta primera en forma de “L” invertida amb un pati d’accés públic. A fora hi ha dos camps de futbol i una zona d’aparcament.

El poliesportiu Josep Fàbrega i Tort de Súria acull les activitats esportives habituals en els poliesportius així com moltes activitats festives del municipi.

Finalment la zona esportiva municipal de Vilanova del Vallès està ubicada entre el carrer de Maria Aurèlia Capmany i el camí de la Casa Alta, a un costat de la zona urbana de Vilanova del Vallès. Per l’altre costat limita amb el barri de Sant Lleí. L’edifici del pavelló esportiu s’ubica al carrer Maria Aurèlia Capmany, 2-4, i la resta d’instal·lacions esportives, com el camp de futbol, són properes al pavelló.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #103 - Juliol 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua