Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2020 - #104

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

El diputat Pere Pons lliura el Pla de protecció civil a l'Ajuntament de Gironella

El diputat de l'Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons, el va lliurar a l'alcalde de Gironella, David Font, el 13 d'octubre.

L'Oficina d'Activitats ha elaborat el DUPRICIM de Gironella, un treball que planifica de tots els riscos que afecten el municipi, d’acord amb els diferents plans sectorials i específics per cadascun d’ells. 

Els riscos que s’inclouen en el DUPROCIM de Gironella, segons afectació del Mapa de protecció civil de Catalunya, son els riscos territorials, incendis forestals, inundacions, nevades, mercaderies perilloses, sísmic i ventades.

En la redacció del document s’ha seguit la Guia metodològica per a la redacció, l’homologació i la implantació del DUPROCIM publicada per la Gerència d’Habitatge, Urbanisme i Activitats i s’ha incorporat a la capa de protecció civil del Sistema d’Informació Territorial Municipal (SITMUN) definida també per la Diputació de Barcelona.

Aquest document l’ha d’aprovar el plenari municipal, s'ha de sometre a informació pública i posteriorment, l'ha d'homologar per la Comissió de Protecció Civil de Catalunya, organisme de la Generalitat de Catalunya. Posteriorment, s’hauran de realitzar les actuacions d’implantació, actualització i revisió.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #104 - Octubre 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua