Juny 2022 - Núm. 194

 

Feminismes 
i Igualtat

Convivència, Diversitat i Cicle de Vida

Presentació de l’oferta formativa trimestral en els àmbits de convivència, diversitat i cicle de vida

Presentem l’oferta formativa per al mes de juny del 2022, adreçada als i a les professionals dels ens locals, i que té per objectiu impulsar la transformació de les polítiques socials en l’àmbit de la convivència, la mediació, la inclusió, l’acollida, la perspectiva intercultural i la igualtat de tracte i no-discriminació.

A continuació es detallen les diferents accions formatives previstes. Per a més informació i per a tramitar les inscripcions, caldrà accedir a l’espai CercaForma, on es poden consultar tots els cursos ja programats que estan amb preinscripció oberta.

Oferta formativa amb preinscripció oberta:

  • Introducció a la gestió i mediació de conflictes (2a edició del 2022). Acció formativa adreçada als i a les professionals dels ens locals de diferents àrees perquè coneguin què és la mediació i com funcionen els serveis de mediació. Maig i juny 2022. Modalitat: videoformació.
  • Pràctiques restauratives per promoure la convivència (2a edició del 2022). El curs ofereix coneixements de l’enfocament restauratiu i les seves pràctiques i metodologies. Maig i juny 2022. Modalitat: videoformació.

En realització

  • Introducció al marc legislatiu i les competències dels ens locals en la gestió de la immigració. Curs per conèixer el marc legislatiu en matèria d’immigració (normativa estatal, autonòmica i local) i donar eines al personal municipal. Maig i juny 2022. Modalitat: videoformació.

Per a qualsevol pregunta o dubte, podeu enviar un e-mail a scdcv.formacio@diba.cat  

Boletín: Feminismes i Igualtat
Número de boletín: #194 - Juny 2022